Ασφαλείς συναλλαγές

Η www.chicmess.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ  για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Έτσι, κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της κάρτας σας, ώστε να μην μπορούν να διαβιβασθούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του διαδικτύου.  
Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές. Το www.chicmess.gr επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής και την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Προστασία δεδομένων και Ασφάλεια καταναλωτή:

Προκειμένου να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι συναλλαγές σας μέσω διαδικτύου θα σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία. Ειδικότερα, οφείλετε να μας γνωστοποιήσετε: το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την περιοχή και τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού τηλεφώνου σας (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail). Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, επιπρόσθετα σας ζητούνται: ο πλήρης αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης της, καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της (CVC).

Εγγυόμαστε την τήρηση του απορρήτου και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων από τυχόν αθέμιτη επεξεργασία, αλλοίωση ή διάδοση, σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όλες οι συναλλαγές μέσω διαδικτύου διέπονται από το Νόμο 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή για αγορές από απόσταση. Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία ή ερώτημα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310950233.


Alpha e-Commerce:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της,  ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.