Πολίτικη επιστροφωv

Μπορείτε να προβείτε στην επιστροφή του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.

Αλλαγές ή επιστροφές προιόντων δε γίνονται σε περιοδο εκπτώσεων ή προσφορών.

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής επικοινωνείτε πρώτα με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2310 950233.

Απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της παραγγελίας και να μη δείχνει σημάδια χρήσης.

Σε περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν, εμείς θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν, αμέσως μετά την παραλαβή της επιστροφής, καθώς όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται, περνούν από ποιοτικό έλεγχο. 

Εφόσον, παραλάβετε την παραγγελία σας, με ελαττωματικό προϊόν, αναλαμβάνουμε να σας το αντικαταστήσουμε αμέσως  χωρίς καμία επιβάρυνση! 

Η επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη σε περίπτωση που επιλέξει διαφορετικό τρόπο αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος από αυτόν που θα του υποδείξουμε! 

Η ίδια διαδικασία ισχύει για την περίπτωση της επιστροφής (και όχι αντικατάστασης) ενός προϊόντος.Αυτό γίνεται σε περίπτωση αποστολής ελαττωματικού ή λάθος προιόντος από μας . Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, ολοκληρώνουμε τον ποιοτικό έλεγχο και στην συνέχεια προχωρούμε στην επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με Τραπεζική Κατάθεση σε έναν λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εσείς. Στο ποσό που θα κατατεθεί αφαιρείται το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής το οποίο επιβαρύνει τον πελάτη.