Όροι χρήσης 

Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό τόπο της ιστοσελίδας www.chicmess.gr και στους όρους χρήσης του. Πίσω από το www.chicmess.gr βρίσκεται η ατομική επιχείρηση βιοτεχνίας-εμπορίας ενδυμάτων «Ντάτου Χρ. Γεωργία» (ΑΦΜ 150970359 – ΣΤ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης), με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τα ακόλουθα, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά μέσω του e-shopτης σελίδας μας.

Η Chic Mess δικαιούται να τροποποιεί τους όρους χρήσης σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό πλαίσιο που διέπει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Παρακαλούμε πολύ να ελέγχετε τον ιστότοπό μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα για ενδεχόμενες τέτοιες αλλαγές.

Κάθε επισκέπτης που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, καλείται να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό.

 

Προστασία δεδομένων και Ασφάλεια καταναλωτή:

Προκειμένου να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι συναλλαγές σας μέσω διαδικτύου θα σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία. Ειδικότερα, οφείλετε να μας γνωστοποιήσετε: το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την περιοχή και τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού τηλεφώνου σας (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail). Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, επιπρόσθετα σας ζητούνται: ο πλήρης αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης της, καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της (CVC).

Εγγυόμαστε την τήρηση του απορρήτου και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων από τυχόν αθέμιτη επεξεργασία, αλλοίωση ή διάδοση, σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όλες οι συναλλαγές μέσω διαδικτύου διέπονται από το Νόμο 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή για αγορές από απόσταση. Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία ή ερώτημα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310950233.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου www.chicmess.gr και δηλαδή, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τα κείμενα, οι ειδήσεις, τα γραφικά και οι φωτογραφίες, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση», μετάφραση τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της ChicMess.

Τρόποι πληρωμής

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία από τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να μας  ενημερώσετε για:

  • το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
  • την περιοχή και τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα
  • τον αριθμό του σταθερού τηλεφώνου σας (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε)
  • την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail)

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας.

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε.

(ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ότι: Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τις αγορές εσωτερικού. Για τις αγορές σε Κύπρο και εξωτερικό, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο μεταξύ των άλλων τρόπων πληρωμής).

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ChicMess. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την κάρτα σας ή επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω τραπεζικής συναλλαγής, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310950233, για να σας ενημερώσουμε για τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

 

Η www.chicmess.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ  για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Έτσι, κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της κάρτας σας, ώστε να μην μπορούν να διαβιβασθούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του διαδικτύου.  
Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές. Το www.chicmess.gr επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής και την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Ειδικότερα για αποστολές των προϊόντων μας στην Ελλάδα:

Για την αποστολή της παραγγελίας σας σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης του ποσού, τα εμπορεύματα της επιλογής σας θα σας αποσταλούν εφόσον γίνει προηγουμένως η τραπεζική μεταφορά του αντιτίμου στον λογαριασμό της ChicMess.

Σε περίπτωση που επιλέξατε την πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει κατά την παράδοση των προϊόντων στο χώρο της επιλογής σας.

Ειδικότερα για αποστολές των προϊόντων μας σε Κύπρο και εξωτερικό:

«Οι παρακάτω όροι αποστολής και πληρωμής αναφέρονται μόνο για αποστολές στην Κύπρο και στο εξωτερικό:

Οι πληρωμές για αποστολή παραγγελίας στην Κύπρο και στο εξωτερικό, πραγματοποιούνται με όλους τους τρόπους όπως ορίζουν οι τρόποι αγοράς και αποστολής της chicmess εκτός από τον τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή. H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των προσωπικών σας και τραπεζικών σας πληροφοριών, γίνεται από το www.chicmess.gr αποκλειστικά και μόνο για τη μεταξύ μας συναλλαγή».

 

Έξοδα αποστολής


Ελλάδα

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας στην Ελλάδα γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μέσω της ELTACOURIER, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, με επιβάρυνση 3,50 € ανά αποστολή. Για αγορές άνω των 70,00€ οι αποστολές εντός Ελλάδας ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Μόλις το προϊόν της επιλογής σας αφαιρεθεί από τις αποθήκες μας για αποστολή προς εσάς, θα σας αποσταλεί σχετικό email για την ενημέρωση σας.

Κύπρος

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας στην Κύπρο γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μέσω της EMS, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, με επιβάρυνση 15,50 € ανά αποστολή. Για αγορές άνω των 300,00 € τα έξοδα μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Εξωτερικό

Για παραδόσεις προϊόντων σε επιλεγμένες χώρες εκτός Ελλάδας οι χρεώσεις είναι:

• Για αγορές άνω των 350,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

• Για αγορές κάτω των 350,00€ οι χρεώσεις για τα μεταφορικά έξοδα είναι:

      1. Για απλή αποστολή (6-7 ημέρες): 10,00 €

      2. Για ταχεία αποστολή (2-3 ημέρες): 20,50 € (χώρες εντός Ευρωζώνης)

Διευκρινίζουμε ότι:

  • Για κάθε παραγγελία που ξεπερνά τα 500,00€ σε συνολικό ποσό είναι υποχρεωτική από το νόμο, η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Επιτρέπονται μέχρι τέσσερις (04) συναλλαγές το μήνα με την ίδια κάρτα. Max. € 350 ανά συναλλαγή.
  • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Το www.chicmess.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
  •  Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.  


Δικαιώματα καταναλωτή


Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε σε περίπτωση ελαττωματικού ή λαθος προϊόντος αφού προηγουμένως επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2310 950233.

Αλλαγές/επιστροφές προιόντων δε γίνονται σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών και τα μαγιό δε συνοδεύονται από συσκευασία αδιάβροχο τσαντάκι Chic Mess

Σε περίπτωση αλλαγής, σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση όμως που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της ChicMess, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Για την πραγματοποίηση της αλλαγής/επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), να μην δείχνει σημάδια χρήσης και να περιέχει όλα τα απαραίτητα παραστατικά που είχε πριν την αποστολή του. Μετά τον έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος θα προχωρήσουμε στην αλλαγή.

 Για αντικατάσταση προϊόντων που δεν δύναται να σας προσφέρει η ChicMess (λ.χ. λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων), θα πρέπει να επιστέψετε το προϊόν και να πραγματοποιήσετε μία νέα παραγγελία με τα προϊόντα της προτίμησης σας .

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα υλοποιηθεί μέσα σε διάστημα 8 ημερών. Έχετε την επιλογή είτε επιστροφής χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης είτε πίστωσης της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε, προκειμένου να την αξιοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.

Διευκρινίζουμε ότι:

• Για λόγους υγιεινής η ChicMess δεν δέχεται αλλαγές σε  μαγιό, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια.

• Παρακαλούμε για τα ειδικότερα να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική επιστροφών μας.

Εγγραφή μελών

Η εγγραφή σας στις υπηρεσίες του siteμας δεν είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον όμως επιθυμείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες του site μας συμφωνείτε: α) να μας παρέχετε αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που σας ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στις υπηρεσίες μας και β) να διατηρείτε και να ενημερώνετε επιμελώς τα στοιχεία εγγραφής σας, ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη.

Λογαριασμοί με ελλιπή ή ψεύτικα στοιχεία θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κάθε μέλος αναλαμβάνει να κάνει αυστηρά προσωπική χρήση των στοιχείων του λογαριασμού του και να ενημερώνει άμεσα το site για τυχόν χρήση του λογαριασμού του από τρίτους.

 

Newsletters-Ενημερωτικά δελτία

Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να ενημερώνεστε για προσφορές, δράσεις και νέα μας. Η χρήση των προσωπικών στοιχείων σας γίνεται αποκλειστικά για την αποστολή newsletters με αυτό το περιεχόμενο, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των διαχειριστών του site και προστατεύονται από την κείμενη νομοθεσία. Το www.chicmess.gr έχει το δικαίωμα διαχείρισης της λίστας εγγραφών και μπορεί να προβεί στην αφαίρεση χρηστών ή τη μη προσθήκη τους στη λίστα.

 

Περιορισμός ευθύνης δικτύου

Η ChicMessδεν έχει ευθύνη για άμεση ή έμμεση απώλεια ή ζημία που οφείλεται σε περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.chicmess.gr, ούτε φέρει ευθύνη για αποζημίωση ή αποκατάσταση οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας εξ αιτίας της χρήσης του περιεχομένου αυτού. Το www.chicmess.gr δεν εγγυάται την αδιάλειπτη και χωρίς σφάλματα λειτουργία της ιστοσελίδας. Οι παραπάνω περιορισμοί δεν ισχύουν στην περίπτωση που η απώλεια προκλήθηκε εξ αιτίας απάτης ή δόλου από πλευράς μας.